Article

Osem let… na štiri podlage

Danes mineva že osmo leto od enega najlepših dni v mojem (najinem) življenju. Pa se zdi, kot da se je zgodil lani… ok, dve leti nazaj 🙂 Hitro gre čas, hitro… Vedno znova to ugotavljam. Še ni dolgo, ko sva praznovala peto obletnico poroke in si zadala željo/cilj, da si pri deseti spet privoščiva kakšno eksotično potovanje. Zdaj sta pa samo še dve leti do takrat. Oh…

In moj pogled na zadnjih osem let zakona? Oziroma na skupnih 12 let? So bili vzponi in so bili padci, bilo je zabavno in žalostno, veselo in jezno, napeto in sproščeno, zaljubljeno in prijateljsko, srečno in melanholično, vedno pa pestro, z veliko podpore in razumevanja ter tudi dosti vloženega truda, da “laufa” kot je treba. Vsekakor pa vredno truda. Če bi morala, bi šla še enkrat skozi vse, od najinega prvega srečanja do včerajšnjega večernega sprehoda.

Ko zdaj gledam nazaj in se spominjam tako dobrih kot slabih dni, sem hvaležna za čisto vsakega od njih, ki sva ga preživela skupaj. In si želim, da nama je namenjenih še ogromno lepih skupnih trenutkov.

Dragi moj Uroš, hvala za vse, kar si. Hvala, da me razumeš, podpiraš, nasmejiš, presenečaš, ljubiš, verjameš vame, zabavaš in dopolnjuješ. Zaradi tebe sem boljša, lepša in popolnejša 😉

Posted by

Žena, mama, gospodinja,... Navdušena nad naravnimi rešitvami, preprostimi zdravimi recepti in naravnim zdravjem. Oboževalka zdravega načina življenja s pomočjo narave, pozitivnih misli ter kvalitetnih eteričnih olj :)