Article

Nasmejani med vadbo?

Ura je osem proč, namatrala in odšvicala sem 25 minutni Fokus T25, sledi pa še 15 min vadbe “brazilian butt“. In ko se matram z vajami, zraven pa komaj komaj toleriram meni zelo nesimpatičnega trenerja, se sprašujem (namesto, da bi se fokusirala na vaje!), kako uspe puncam v videu celi čas vadbe (celotna vadba traja več kot 40 min, jaz delam po sklopih, vsak dan enega) biti popolno nasmejane, urejene, nič utrujene in še manj prešvicane.

Make up u nulo, frizura u nulo, nasmeh u nulo. Celi čas, od začetka videa, do konca. In seveda ves čas popolna izvedba vseh vaj! Povsem realno, hehe 😉 A lahko omenim, kako nadležno mi je to? Nasmeh imajo že skoraj zamrznjen. Me kar boli čeljust, ko pomislim, da bi se sama mogla takole smejati 40 min, zraven pa še konkretne vaje izvajat. Ne, hvala! 😛 Ampak saj razumem – bistvo je lep izgled. To se prodaja. To privabi.  Si mislim, da jih med snemanjem tudi popravljajo, pobrišejo kapljice potu, potapkajo bleščečo kožo z pudrom, poravnajo lase… Pa vseeno, je moteče, ker ni realno.

Ampak vztrajam. 15 min na dan zdržim, haha. Vaje so super. Zelo učinkovite, kljub zoprnemu trenerju in preveč “opedenanim” in nasmejanim ženskam. Fokus pa je še vedno moj favorit. Tam so sodelujoči ful skoncentrirani in na koncu tudi utrujeni, prešvicani in prisrčno nasmejani. Pa vseeno fajn zgledajo. Jaz pa prešvicana, zmatrana, lovim sapo, pa komaj stojim in si mislim, da nič kaj prijetna na pogled :D.

Pa veselo nasmejano vadbo vam želim. Aja! Saj mi ni treba posebej pisati o tem, kako mi olje poprove mete pomaga pri energiji in zagonu, da sploh začnem, dobro izvedem in dokončam vadbo? Svetovno! Če ne bi preizkusila, ne bi verjela. Nasmeha na obraz med vadbo mi sicer ne nariše, bi mogla kakšno veselo olje vohat 😉 U glavnem, ko bo treba it na Triglav, gre to olje z menoj!

za boljšo vadbo

Olje za boljšo vadbo

Posted by

Žena, mama, gospodinja,... Navdušena nad naravnimi rešitvami, preprostimi zdravimi recepti in naravnim zdravjem. Oboževalka zdravega načina življenja s pomočjo narave, pozitivnih misli ter kvalitetnih eteričnih olj :)