Kdo sem

Hojla,

sem mama dvema krasnima hčerkama, žena zelo zaposlenemu možu, navdušenka nad zdravo prehrano in pripravo le-te, nad iskanjem naravnih rešitev vsakodnevnih tegob in predvsem nad naravnim zdravljenjem, velika oboževalka izletov v naravo (obožujem tako hribe kot morje), rada obiskujem in raziskujem nove kraje, sem tudi redoljubni frik (čeprav v mejah normale, se mi zdi…upam :)) in še kaj bi se našlo. Skratka… Sem preprosta, mirna duša, ki bolj kot vse obožuje mirno družinsko življenje, delo od doma in biti mama in žena 24 ur na dan.

Na mojem blogu lahko najdeš različne vsebine, od družinskih zadev, vsakodnevnih problemov, rešitev… do receptov za zdrave preproste jedi, naravnega zdravljenja, moja razmišljanja in navdušenja…Moj glavni namen pisanja pa je, kako živeti čimbolj naravno (torej brez nepotrebne kemije) v vedno bolj nenaravnem okolju. Zaradi česar smo v našem življenju dali velik pomen uporabi kvalitetnih eteričnih olj. Pusti se presenetiti in seveda dobrodošli 🙂

p.s.1: vsi napisani predlogi za naravno zdravljenje so rezultat mojega raziskovanja in praktičnega preizkusa. Nisem zdravnik niti strokovnjak in ne podajam strokovnega in zdravniškega mnenja, ampak zgolj osebno izkušnjo, svoje osebno mnenje in prepričanje za katera upam, da bodo komu pomagala pri odločanju o svojih dilemah in težavah.

p.s.2: vse naše izkušnje in predlogi glede uporabe eteričnih olj se nanašajo na specifično blagovno znamko eteričnih olj. V kolikor bi želeli zvedeti, kaj uporabljamo, mi pišite. Ostalih ne poznam, zato ne morem podajati mnenja o njih.