Article

Sestrska ljubezen

Kot ti je verjetno že znano, imam hčerki. Ko sem med drugo nosečnostjo zvedela, da dobimo še eno punčko, sem bila navdušena. Čeprav mi je bil spol zadnja briga, glavno, da je vse ostalo tipi top, sem bila vseeno zelo vesela še ene punčke, ne samo zaradi že poznanega terena (ko približno veš, kaj lahko pričakuješ… recimo, no), ampak bolj iz razloga, da bo Elina lahko imela poleg sestrice tudi prijateljico. In po treh letih in pol zaenkrat kaže zelo dobro, da se moje želje o njunem dobrem prijateljstvu izpolnijo.

Vem, da je še prezgodaj za karkoli predvidevati, se pa vsak dan trudim, da se sprejemata, takšni kot sta, da se spoštujeta in da uživata druga z drugo. Po eni strani je z vsakim letom bolje, vedno bolj sta povezani in navezani druga na drugo ter težje zdržita druga brez druge, po drugi strani pa je med njima tudi več konfliktov, zbadanj in trenj. Kar je normalno, upam. 🙂 In čeprav včasih norim, ko se zbadata in si nagajata in ju nikakor ne morem umiriti, dokler se same ne, pa sta spet drugič kot angelčka, ki se tako zaigrata v svojih domišljijskih igrah, da sploh ne vemo za njiju. In takrat ju je krasno opazovat in poslušat. Takoj pozabim na vse slabe trenutke.

Neskončnost igranja... :)

Neskončnost igranja… 🙂

Kaj vse jima bo prineslo življenje, ne morem vedet, si pa želim, da postaneta in ostaneta povezani, da sta si v oporo in pomoč, predvsem pa, da bosta iskreni in dobri sestri in prijateljici druga drugi. Se mi zdi, da kljub vsem prijateljem, ki pridejo v naša življenja (in večinoma ga enkrat tudi zapustijo), je še vedno krvna povezava močnejša. Vsaj želim si, da bi bila. Sama nimam te izkušnje (žal), zato pa še toliko bolj upam in si želim, da jo bosta moji punci imeli.

Posted by

Žena, mama, gospodinja,... Navdušena nad naravnimi rešitvami, preprostimi zdravimi recepti in naravnim zdravjem. Oboževalka zdravega načina življenja s pomočjo narave, pozitivnih misli ter kvalitetnih eteričnih olj :)