Article

Dan za hvaležnost

Ena od preprostejših stvari, ki bi jih morali vpeljati v vsakdanje življenje, je hvaležnost. Nekako nam le-ta skozi leta življenja spolzi iz rok (ali glave) in vedno bolj vidimo samo stvari, ki jih nimamo, ne dosegamo, si ne moremo privoščiti. Ne vidimo več, kaj vse imamo in kaj nam bogati življenja. Pa tako preprosto je, samo misli moramo spremeniti. Začnemo z majhnimi in samoumevnimi stvarmi, vsak dan sproti, takoj zjutraj, ko se zbudimo in zvečer, preden zaspimo.

gratitude-turns-what-we-have-into-enough-562x374

“Danes sem hvaležna za zrak, ki ga dihamo in vodo, ki teče iz pipe. Hvaležna sem za toplo in suho stanovanje in udobno posteljo. Hvaležna sem za svojo najljubšo glasbo in za filme, ob katerih se dobro počutim, za mobilnik, ki me povezuje z ljudmi, za računalnik in elektriko, ki mi olajša življenje. Hvaležna sem za zdravje sebe in svojih najbližjih, za svoje zdrave otroke, za ljubljene osebe, družino in prijatelje, ki mi lepšajo vsak dan sproti. Hvaležna sem, da vidim in slišim, da hodim in čutim, za svojo domišljijo, sposobnost razmišljanja in govorjenja. Hvaležna sem za vsak dih in izdih, hvaležna sem za smeh…”
13055592_456567947872574_2085677122417435567_n

Probaj, res ni težko in življenje se kmalu začne bogatiti. 🙂

Vir navdiha: http://www.thesecret.com
Vir slik: internet

Posted by

Žena, mama, gospodinja,... Navdušena nad naravnimi rešitvami, preprostimi zdravimi recepti in naravnim zdravjem. Oboževalka zdravega načina življenja s pomočjo narave, pozitivnih misli ter kvalitetnih eteričnih olj :)